Post by crysnecomdibil on Feb 8, 2022 11:29:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu səhv əlamətləri ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Təsvir etmək üçün söz yoxdur, bu, onlayn kompüter platformasından mobil telefona gələn bir oyundur. Bir sözlə, şah əsərdir!
Ən pis oyun. Xahiş edirəm oyunu yükləməyin. Bu vaxt yeyir, lakin oyun tamamilə darıxdırıcıdır
Bu axmaqdır
Çox əsəbləşirəm top meydançasına nifrət edirəm 😠😡😠 Kaş onu əllərimlə tuta bilsəm
Mən bu oyunu oynamamışdan əvvəl çox sevirdim... Bu, indiyə qədər oynadığım ən pis oyuna çevrilənə qədər, cənab bəzəkli şalvarın sıldırım tərəfə sürüşməsinə və yuxarı qalxa bilməməsinə, onun nə qədər sürətli olmasına nifrət edirəm. PARKOR YARIŞINDA OYNAYIRSINIZ! Və biz onu necə yaxşı idarə edə bilmirik. Düzəldilənə qədər bu oyunu heç vaxt oynamayacağam. 😡
Mən onu endirmişəm, lakin mən oyuna basanda oyundan çıxır
mən oyunu endirdim və birdən ana ekranıma yüklənəndə start düyməsini sıxdım, proqramı yenidən yükləyirəm və eyni şey olur, zəhmət olmasa, düzəldin bu oyunu oynamaq istəyirəm
Suoer oyun
play düyməsini basanda məni oyundan qovmağa davam edir
Fancy Pants Adventures Arcade gky
♡♡♡♥♥♥♥☆☆el1 06 68.a ayıq
Mən oyunu həqiqətən sevirəm, lakin səviyyə 10 çox çətindir
Oyunlar çox yaxşıdır məncə onu yükləməlisən
Bu super əyləncəli oyundur
Sooooooooo əla .kiçik reklamlar və çox gözəl (niyə bilmirəm) .yaxşı bir problem. Mən bu oyunu bir neçə günə silə bilərəm (dedim ki, ola bilər, bəlkə yox).
Etibarsız idarəetmə və platformalar. Bəzən onun üstünə düşürsən, bəzən də düz yıxılırsan. Oyun batareyanı çox tez bitir. Animasiyaları bəyəndim, idarəetmələrə dözə bilmirəm.
Oh vur, yenə itirdim
Fancy Pants Adventures Arkádové kavy
Əla hərəkət rejimi olmalıdır
Yaxşı amma qələm istifadə edə bilmədim
Fancy Pants Adventures Arcade gky
Nifrət etmək çox çətindir 💢💢💢
Oğlanı idarə etmək çox çətindir, sanki mən heç nəyə toxunmasam belə, hər yeri sürüşür, ona görə də qurumağa davam edir smh
onun absoulety zibil çünki tezliklə oynamaq istəyən kimi o, sadəcə bütün proqram dayandırır!!😠😡 Mən onu qiymətləndirmək istəyirəm Ey ulduzlar!!
Həddindən artıq sürüşkən və cavabsız idarəetmələr. Oynamaq çox bezdiricidir.
Mən sadəcə oyuna təkan verirəm, sonra çıxarıram, ümid edirəm ki, növbəti yeniləmə xəta deyil
Bu oyun o qədər gözəldir ki, müxtəlif tüklər və silahlar əldə edə bilərsiniz, oyun bir az növdür, amma həqiqətən heyrətamiz bir oyundur Sadə qrafika və əyləncəli vaxt istəyirsinizsə, bu oyunu oynamağınızı məsləhət görürəm.
Oynamaq olmaz. Klaviatura, siçan və gamepad üçün reaksiya yoxdur. Yalnız ekran və musiqi başlayın.
Bu sadəcə dəhşətli idarəetmədir və fizika sadəcə bir zarafatdır, bilmirəm insanların bu dəhşətli oyunu necə bəyəndiyini bilmirəm. Oyun tarixinin ən pis fizikasını təqdim edirik
Dəhşətli oyun düzəldilməlidir, çoxlu nasazlıqlar və çoxsaylı problemlər var
OMG, onu mobil telefona qoyduqlarına inanmıram, çox xoşbəxtəm. Ən yaxşısını bilirsən? Mən yalnız Xbox-da demoya sahib idim, ona görə də onu hərtərəfli görə bildim 😊😊😊
Həm əla oyun, həm də çox nostalji
Tortols xoşuma gəlir
Nədənsə hər dəfə proqramı açanda deyir ki, başlayıram və mən 3 SAAT gözləyirəm və zəhmət olmasa cavab verin
Dis oyununu sevirəm, o qədər ailə dostudur və mən onu sevirəm Mən hər şeyi sevirəm ölümləri, çılğın miqdarda söyüş və ifrat vilcomce epik oyununu çox tövsiyə edirəm
Bəzi fəsilləri asanlaşdırın
Bu yaxşı oyundur, lakin siz oyunu tərk edəndə onu saxlamır, ona görə də mən Epic oyunlara yenidən başlamalıyam
Sona yaxın həqiqətən çətin bir səviyyə var ki, bu mənə saatlar sürdü və mən onu tamamlaya bilmədim👎👎👎👎👎👎
Telefonumdakı silahlardan istifadə edə bilmirəm, dedilər ki, qələm düyməsini basa bilərəm, amma silaha toxunmaq üçün düyməni görmürəm.
Cat Simulator Akcijske igre hddw